Skip to main content

Senior ervaring en rijke kennis bereikbaar voor ieder bedrijf

Groeiversnellers heeft voor jou de juiste ondersteuning op weg naar de volgende fase

Je ziet groeikansen voor jouw onderneming, maar de bandbreedte van de organisatie knelt.

Je beseft dat er iets nodig is om de volgende stappen te zetten.

Je ziet groeikansen voor jouw onderneming, maar de bandbreedte van de organisatie knelt. Je beseft dat er iets nodig is om de volgende stappen te zetten.

Onze mensen weten wat er nodig om een organisatie te laten groeien naar de schaal die je met jouw bedrijf wilt bereiken. Met een parttime directeur krijg je een ervaren leider die ondersteuning biedt op de manier die bij jullie past, zowel in tijd als in budget. Iemand die weet waar de valkuilen liggen en die helpt deze aan te pakken om de organisatie klaar te maken voor de volle potentie.

De mensen in ons netwerk hebben een verscheidenheid aan achtergronden, bijvoorbeeld als CFO, HRD, ondernemer-na-exit, COO, General Manager, etc. Allemaal zeer bekwame mensen die met hun bak aan ervaring vanaf 1 impact maken bij het bedrijf dat ze ondersteunen.

In gesprek over jullie specifieke behoeften

Samen met jou definiëren wij de uitdagingen waar je met de organisatie tegenaan loopt en welke oplossing hier het beste bij kan ondersteunen. Wij gaan vervolgens aan de slag met de zoekopdracht en begeleiden het proces.

Ons ruime netwerk van groeiversnellers biedt ons de mogelijkheid om voor jullie de beste kandidaat te vinden die zal helpen in het groeiproces. Met onze eigen achtergrond vanuit meerdere industrieën en disciplines zijn wij een volwassen sparring partner voor je om tot scherpe vraagstukken en goed aansluitende ondersteuning te komen.

01

We zijn er voor elk soort groeibedrijf

Bedrijven die groeien richting 50 medewerkers lopen vaak tegen een aantal onderwerpen die passen bij een groeiend bedrijf. Staffuncties blijven bijvoorbeeld lang onder beheer van de algemeen directeur, terwijl de agenda steeds voller wordt. Onze mensen zijn in dat geval een welkome aanvulling om te helpen met gestructureerde groei. Strategische impact zonder dure fulltime commitment.

  • Human Resources. Een ervaren HR leider brengt structuur aan in de HR processen en helpt met het bouwen aan een lange termijn visie op het personeelsbeleid.
  • Finance. De financiële afdeling wordt ingericht voor groei door een ervaren CFO die in 1 a 2 dagen per week zorgt voor intelligente management rapportages en financiële data inrichting.

Mijn bedrijf heeft een nieuwe investeerder aan boord

Met het aantrekken van externe investeringen ontstaan nieuwe vraagstukken, verscherpte groeidoelstellingen en de noodzaak voor strakke rapportages over de (financiële) prestaties.

  • Finance. Het aantrekken van een sterke CFO maakt een groot verschil naar het kunnen opstellen van slimme management rapportages waarmee zowel management als investeerder de juiste informatie in handen heeft.
  • Capability. Met de aangescherpte groeidoelstelling ontstaat vaak een behoefte aan aanvullende vaardigheden of ervaring. Wij hebben een breed scale aan profielen in ons netwerk die weten wat er nodig is voor de verdere ontwikkeling van het bedrijf.

Mijn bedrijf moet transformeren

Deze tijd vraagt veel van bedrijven. Tijdige transformatie is cruciaal om de groei vast te blijven houden, bijvoorbeeld door het opstellen van een duidelijke strategie op digitalisering.

  • Wij hebben zeer sterke experts in ons netwerk die met een bak aan ervaring ondersteuning bieden voor bedrijven die mee willen met de tijd, maar nog niet de juiste vaardigheden aan boord hebben.
  • Onze mensen maken met hun kennis & ervaring vanaf dag 1 impact en zorgen ervoor dat de organisatie zich verder ontwikkelt voor een succesvolle toekomst.

02

Het proces.

  • 25min introductie (video call) en bespreken van het vraagstuk
  • Een vervolggesprek voor het scherp krijgen van je belangrijkste uitdaging
  • Wij stellen de juiste oplossing voor en matchen je met onze kandidaten
  • Jij gaat in gesprek met de kandidaten en komt tot overeenstemming

03