Skip to main content
OVER ONS

Wij geloven in nieuwe mogelijkheden voor het binnen brengen van leiderschap

Het team van Groeiversnellers

Wij brengen decennia ervaring in verschillende industrieën en functies, en kennen het werken op directie niveau. Bij kleinere organisaties en grote multinationals. Wij begrijpen de dynamieken binnen het bedrijfsleven en weten wat er nodig is om een bedrijf naar een volgende fase te brengen. Wij opereren met een breed netwerk en brengen de senioriteit mee om zowel de behoefte van het bedrijf als het profiel van de kandidaten scherp te identificeren.

Joris van der Schoot

Managing Partner

Joris heeft een lang track record in de FMCG industrie op directieniveau, onder meer bij PepsiCo, Nike en Berkshire Hathaway/Duracell. Joris heeft brede commerciële ervaring in sales executie, commerciële strategie, revenue management, data & insights en category development. Met een grote passie voor leiderschap, organisatie structuur en governance weet Joris scherp te identificeren welke combinatie tussen bedrijf en kandidaat optimaal zal bijdragen aan de gewenste resultaten.

Robbert Belle

Partner

Robbert wisselde een internationale loopbaan bij ING en Schiphol af met opdrachten voor bedrijven in retail, vastgoed, bouw en gezondheidszorg. Hij heeft in directierollen ervaring opgedaan met finance, IT, marketing, HR en corporate governance.

Strategische en operationele uitdagingen weet hij het hoofd te bieden door de juiste mensen op de juiste plek te krijgen. Verandermanagement bestaat bij de gratie van het goede voorbeeld geven, mensen inspireren en motiveren, en vooral te investeren in plezier om de klus te klaren.

Frans van Slobbe

Partner

Frans heeft een ruime ervaring als managing partner van een adviesbureau en managing director bij Rabobank. Met een marketing en finance achtergrond is hij altijd actief geweest bij het tot stand brengen van fusies, overnames en partnerships, veelal met familiebedrijven. Frans heeft altijd een scherpe focus op het vinden van de juiste combinatie van bedrijfscultuur en management.